“Ged eller mammut? Om at oversætte.”

Så er katten (eller geden?) ude af sækken! Ovenstående er nemlig titlen på min kommende bog. Jeg sværger, at der er en dybere mening med titlen, men lige nu nøjes jeg med at sige: Velkommen i menageriet!

‘Ged eller mammut?’ udkommer (om trykkeriet vil) d. 1/6 på forlaget Alt i ord, og den vil kunne forudbestilles om ikke alt for længe. Her på siden står der lidt mere om, hvad det er for en bog (en bog om at oversætte!), og hvem den henvender sig til (sprognørder! oversættelsesnørder! kulturnørder!).

Bogen består af en række helt nye tekster af mig, Kirsten Marie Øveraas, samt tidligere udgivne tekster i ny bearbejdning, og den indeholder også bidrag af fire andre oversættere om hvert deres felt. Jeg skal nok afsløre, hvem de er, når vi kommer lidt tættere på udgivelsesdatoen. Følg med på oversættelsesbloggen OVERSAT, på  min profil på Facebook eller selvfølgelig her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *