Så er der sommerlæsning!

Har du ikke læst den endnu? Så er det nu, du skal slå til! Frem til d. 10. juni giver forlaget 20% rabat på “Ged eller mammut? Om at oversætte” ved bestilling i forlagets shop. Brug koden SOMMERGED ved checkout og få bogen til 183 DKK.

Bliv klogere på usynlige oversættere, umulige undertekster og måske en enkelt oversættelsesfejl eller to. “Ged eller mammut? Om at oversætte” kommer hele vejen rundt i et underholdende og letlæst format, der vil forsøde strandturen eller ferieslabberasen for enhver sprognørd, oversættelsesentusiast, tv-afficionado og/eller litteraturafhængig.

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om, hvad bogen handler om, hvem der har skrevet den, og hvad anmelderne syntes om den.

Bogen kan også købes som ebog (ePub). Men så får man ikke den fede rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *