Anmeldelserne triller ind

Så er de første regulære anmeldelser kommet, og blandt højdepunkterne er: “Nørdernes kampbane”, “Stort flair og overskud” og “Alt for vigtig til ikke at læse”. Tusind tak, derude! Der er, så vidt vides, flere anmeldelser i støbeskeer rundtomkring, og jeg håber, de bliver lige så positive. Jeg samler dem her på siden, efterhånden som de triller ind, og der er også links, hvis man vil læse dem i deres fulde længde.

Jeg er også blevet interviewet af den norske oversættelsesblog Oversatt Sakprosa (og det er mest på dansk, bare rolig): Geit eller mammut? En samtale med Kirsten Marie Øveraas, bl.a. om formidlingsglæde og ansigtstabsfrygtende journalister.

I godt selskab hos Kjerteminde Avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *